Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi odlazak iz dinama?

Hrvat je tražen: Polufinalist Lige prvaka i osvajač Europske lige želi Dominika Livakovića

FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Japan v Croatia
Dylan Martinez/REUTERS
11.01.2023.
u 10:04

Klub iz Maksimirske navodno za Livija traži ravno deset milijuna eura

Veliki interes u zadnje vrijeme vlada za Dominika Livakovića što zbog dobrih partija u Kataru nije nimalo čudno. Opet se aktualiziralo zanimanje minhenskog Bayerna zbog ozljede Manuela Neuera dok su sada španjolski mediji objavili informaciju da je u utrku ušao i Villarreal. Svi se sjećamo čudesnih obrana Livakovića protiv žute podmornice u četvrtfinalu Europske lige, očito iz člana La Lige to nisu zaboravili pa ga žele kupiti. 

Svjetski prvak s Argentinom Geronimo Rulli preselio je u nizozemski Ajax pa Villarrealu uz veterana Pepea Reinu treba još jedan kvalitetan golman. Međutim, kako tvrdi portal Relevo, Španjolci ne žele platiti baš 10 milijuna eura, koliko traži Dinamo za svog reprezentativnog vratara.

Podsjetimo, nakon što su izbacili plave u sezoni 2020/2021 otišli su do kraja u Europskoj ligi te u finalu svladali Manchester United nakon lutrije jedanaesteraca. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije