Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prave majstorije

Hrvat i Srbin sjajnim potezima 'zapalili' Ameriku!

Dragan Bender
Foto: Screenshot
1/2
27.12.2017.
u 13:52

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dragan Bender bio je asistent za pobjednički koš kojim su Phoenix Sunsi na svom terenu svladali Memphis Grizzliese

Noćas je u NBA ligi odigrano osam susreta u kojima su navijači vidjeli mnogo sjajnih poteza, a Ameriku su 'zapalili' Hrvat Dragen Bender i Milan Teodosić. Njih su dvojica sjajnim asistencijama skrenuli pozornost na sebe te postali hit na društvenim mrežama.

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dragan Bender bio je asistent za pobjednički koš kojim su Phoenix Sunsi na svom terenu svladali Memphis Grizzliese sa 99-97 u susretu NBA lige igranom u utorak. Šest desetinki prije kraja Sunsi su imali loptu sa strane, Bender je ubacio prema košu, a Tyson Chandler zakucao za pobjedu.

 

LA Clippersi na svom su terenu pobijedili Sacramento Kingse sa 122:95, a odličnu utakmicu odigrao je Miloš Teodosić. Srbin je postigao osam koševa, imao četiri skoka i deset sjajnih asistencija. 

Posebno je oduševio sa zadnjom kada je prvo napravio sjajnu fintu, a onda uposlio svog suigrača.

 

Komentara 4

AU
austrougarskigeneral
18:00 27.12.2017.

koja odlična asistencija bravo

DU
Deleted user
19:31 27.12.2017.

Srbi nas ne interesiraju, uredništvo. Probudite se više. Juga je mrtva

DU
Deleted user
14:36 27.12.2017.

Jeli to utjecaj bunike na novinarčeke, prejaka rakija, korištenje cigareta bez filtera ili?U svakom slučaju, ove nekad najbolje novine u Hrvatskoj, dostigle su dno.Samo dajte.Baš me zanima detaljni poslovni izvještaj za 2017 godinu.Baš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije