Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA
Povratak na članak

Hrvat do remija protiv Crvene zvezde, PSV slavio u sjajnoj utakmici

Benfica i PAOK su u Lisabonu odigrali 1:1.

Komentari 5

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:13 21.08.2018.

Nekako šturo taj izvještaj sa praznog stadiona Rajka Mitića ? U redakciji tuga i neverica al još se igra 90 minuta .... nego zna li zvezda da nije zabranjeno prijeći na drugu polovicu igrališta ?

VL
JU
juma
23:18 21.08.2018.

Marin Pongracic je igrao u Bayernu i smatraju ga produktom te skole. U 1860 je dosao tek poslije. Inace jako zanimljiv igrac, jak na lopti, tehnicki za stopera izvrstan, mogao bi bez problema igrati u veznom redu, miran, cak pomalo nonsalantan. Po potencijalu vjerovatno nas najbolji mladi stoper, samo dosta nepoznat u Hrvatskoj.

VL
PA
pajokola1
08:15 22.08.2018.

Ma ćao ,ma ćao , ne raspravljaj se s mene ,koliko se materijala skrkalo u tu zvezdu a nisu ni zašto, ma ćao Zvezda!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.