Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI BITI PRIJENOSA

HRT sve čini da otkupi prijenos dvoboja između Čilića i Murraya

'Croatia\'s Marin Cilic and Andy Roddick of the U.S. shake hands at the conclusion of their quarter-final match at the Australian Open tennis tournament in Melbourne January 26, 2010.  REUTERS/Tim Wim
'TIM WIMBORNE'
26.01.2010.
u 17:09

Konačnu potvrdu još nemaju, ali na HRT-u se silno trude osigurati prijenos polufinalnog dvoboja između Čilića i Murraya (igra se u četvrtak u 9.30 sati po srednjoeuropskom vremenu).

Jasno, pravo prijenosa stoji (oko milijun kuna), ali interes nacije nije sporan. Problem je u tome što prenošenje samo dva susreta ili cijelog turnira stoji gotovo isto. Odluče li se za kupnju Australian Opena, na HRT-u se plaše da neće imati novca za kupnju prijenosa Blankinih nastupa u Dijamantnoj ligi ili odbojkaškoga SP-a.

Ključne riječi

Komentara 2

PU
Pukovnik
17:33 26.01.2010.

Hahahahaha.........Blankina Dijamantna liga....ma prekrasno.....Čilić je samo u polufinalu jednog od najvećih svjetskih sportskih događaja, ali nema veze, Blanka se bori za dijamante.

AV
avileno
17:40 26.01.2010.

Da Blanka se bori za dijamante a Cilic za cavle!Mislim da je glupost dati milijun kuna za prijenos bilo cega,ali dobro nek se narod zabavlja dok drzava propada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije