Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boksački spektakl

Hrgović teži od Mansoura: Možda izgledam smireno, ali u meni sve gori!

Filip Hrgović i Amir Mansour
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/3
07.09.2018.
u 17:55

Sigurno je da me čeka teška borba, vidi se u očima da je protivnik hrabar i da će dati sve od sebe. Ali i ja ću dati sve od sebe - kaže Filip

Filip Hrgović i Amir Mansour odradili su vaganje uoči sutrašnjeg meča u zagrebačkoj Areni. Hrvatski boksač bio je na 105.7 kilograma, dok je Amerikancu vaga pokazala 102.2, dakle obojica su u nekom teškaškom prosjeku, piše Fightsite.

Naš borac je tri i pol kilograma teži i to bi se moglo vidjeti u meču. Filip je otkrio kako se osjećao.

Filip Hrgović i Amir Mansour
1/8

- Sve je prošlo dobro. Kao dva profesionalca kako i treba biti. Poštujemo jedni druge. Sigurno je da me čeka teška borba, vidi se u očima da je protivnik hrabar i da će dati sve od sebe. Ali i ja ću dati sve od sebe. Mislim da će biti dobra borba - rekao je najbolji hrvatski teškaš, koji će u subotu pokušati osvojiti WBC International titulu, a onda je nastavio nešto o onome kako se osjeća iznutra:

- Možda izgledam smireno, ali u meni sve gori. Jedva čekam da krenem jer se najbolje osjećam u ringu. Uživati u meču ja neću, ali dobro…

Filip je navikao biti lakši i brži protivnik, ali ovog puta je teži, no ne vjeruje da će izgubiti na brzini. Ipak je 20 godina mlađi od svog protivnika i misli da će se to tu nadoknaditi.

- To je bilo planski. Inače bih uoči prijašnjih borbi išao na dijetu tjedan ili dva prije samog meča, ali sada sam pustio. Trenirao sam naporno, jeo sam sve kako treba i nisam kontrolirao kilažu. Sada imam kola koliko trebam imati i osjećam se najbolje što sam mogao.

>> Pogledajte trening Filipa Hrgovića

- Imao sam i prije toliko kila, ali sam spuštao kilažu na kraju kampa. Sada sam pustio da mi tijelo samo diktira kilažu. Nisam ništa spuštao. To je ta kilaža koja treba biti.

- Taktika je da ga treba držati na distanci, ne treba mu dati šansu. Dečko je udarač, sigurno je da je došao pobijediti. Treba ga iskontrolirati i čekati svoju šansu. Došao je tu i ide na sve ili ništa.

Komentara 8

DO
dopizdilomi
18:06 07.09.2018.

Nije u redu, njih je više. Amir, Mir, Ir i mali R. :)

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:41 07.09.2018.

Šta god da bude jedno sam siguran :" Hej Slaveni " nećemo slušat ! 😂

PR
prajdali100
18:24 07.09.2018.

A što bi sa pulskom arenom ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije