Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILIP POSTAO NAJBOLJI MLADI SVJETSKI BOKSAČ

Hrgović senzacionalni svjetski juniorski prvak!

Filip Hrgović (1)
Foto: Dražen Brajdić
1/4
03.05.2010.
u 15:54

Hrvatski boksač Filip Hrgović osvojio je zlatnu medalju na Svjetskom juniorskom prvenstvu u dalekom Azerbajdžanu u kategoriji preko 91 kilogram. U finalu je zagrebački srednjoškolac nadjačao favoriziranog Francuza Yoku sa 7-4.

Hrgovićev je domet posebno velika senzacija uzme li se u obzir da mu je ovo prvo veliko natjecanje u karijeri i da je na njega stigao s iskustvom od samo 13 borbi.

Član boksačkog kluba Leonardo boksati je počeo prije tri i pol godine i klupski je kolega posljednjega europskog juniorskog prvaka u istoj kategoriji (superteška) Dina Mansoura.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:05 03.05.2010.

Pošteno govoreći, prvi put čujem za dečka i uvijek mi je drago kad netko naš nešto osvoji. Nadam se da će biti još puno medalja. Čestitam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije