Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNAT I PROTIVNIK

Hrgović se opet bori u Zagrebu, i to 8. prosinca

Filip Hrgović
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
16.10.2018.
u 07:00

Kao protivnik spominje se 37-godišnji Francuz Johann Duhaupas (37 pobjeda, 5 poraza), 18. teškaš s WBC-ove liste, no taj okršaj još nije službeno dogovoren

Odlazeći na pripreme u Miami, u kamp svojega kubanskog trenera Pedra Diaza, naš najbolji boksač Filip Hrgović poručio je da će se njegova sljedeća, sedma profesionalna borba održati 8. prosinca, opet u Zagrebu.

Kao protivnik spominje se 37-godišnji Francuz Johann Duhaupas (37 pobjeda, 5 poraza), 18. teškaš s WBC-ove liste, no taj okršaj još nije službeno dogovoren pa je moguće da se s hrvatskim teškašem sučeli i netko drugi.

Planirano je da se Hrgović iz Miamija u Zagreb vrati 1. prosinca, sedam dana prije borbe. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar balen
balen
07:56 16.10.2018.

Borba nije potvrđena, možda bude drugi borac! Pa da, ovaj je premlad sa svojih 37 godina. Možda opet nekoga blizu 50 godina?

KO
kodifan
08:42 16.10.2018.

da mi plate ne bih išao gledati namještene protivnike...sjetite se onog zadnjeg..smiješno

JU
juma
11:41 16.10.2018.

Ovaj boksac je jako dobar isto kao i prethodni protivnik. Borio se za WBC titulu s D. Wilderom i izdrzao 11 rundi, odnosno kraj borbe s takvim nokauterom, a da nije bio na podu. Trenutno je WBC Silver Champion. Svi oni koji boks malo prate ili si dadnu mrvicu truda mogu to lako doznati. Oni koji pojma nemaju trebali bi se suzdrzati od komentara. Usput, Filip Hrgovic je vec rangiran kao 12. teskas na sluzbenoj listi WBA organizacije. Ukoliko osvoji ovaj WBC pojas za ocekivati je proboj medju 10 boksaca u te dvije najstarije i najvaznije boksacke organizacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije