Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODA NA SPARINGU

Hrgović razbio arkadu Davidu Hayeu, otkazan meč protiv Furyja

Haye arkada
BK Leonardo
Autori: mp/VLM, db
21.09.2013.
u 23:09

Na sparingu u Londonu, a tukli su se oko 23 sata, Hrgović je desnim direktom tako pogodio Hayea da mu je pukla lijeva arkada na kojoj je zaradio šest šavova pa je Haye morao otkazati meč.

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (21) zaslužan je što se u subotu (28. rujna) u Manchesteru ipak neće održati dugo iščekivani meč dvojice britanskih teškaša, proturječnog Davida Hayea (26-2) i dosad nepobijeđenog Tysona Furyja (21-0).

Na sparingu u Londonu, a tukli su se oko 23 sata, Hrgović je desnim direktom tako pogodio Hayea da mu je pukla lijeva arkada na kojoj je zaradio šest šavova pa je Haye morao otkazati meč. Naš je boksač u dva tjedna zadivio sve borce s kojima je sparirao.

Hrgović i njegov trener Leonard Pijetraj odmah su se ispričali Davidu, koji je ispriku prihvatio, rekavši kako se radilo o čistom udarcu te kako takve ozljede nisu rijetkost na sparinzima. Nažalost, britanski je teškaš morao otkazati borbu protiv Furyja.

>> Filip Hrgović na sparingu s Davidom Hayeom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije