Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naš najbolji boksač

Hrgović priprema Klička i nakon Rija prelazi u profesionalce: “Stiže malo jači igrač!”

Filip Hrgović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/7
24.05.2016.
u 15:48

“Nema se šta čekati. Europski sam prvak, bio sam tri puta na Svjetskom prvenstvu na kojem nažalost nisam uzeo svjetsku medalju. Ako uzmem olimpijsku to je to."

Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, će u sklopu priprema za Olimpijske igre u Rio de Janeiru provesti deset dana u Austriji sparirajući Vladimiru Kličku uoči njegovog revanša s Tysonom Furyjem. U razgovoru za RTL, Filip je napokon potvrdio ono o čemu se već neko vrijeme nagađalo – nakon ovih Igara prelazi u profesionalce, piše Fight Site.

“Stiže malo jači igrač”, poručio je Hrgović i nastavio s komentarom na pripreme s Vladimirom Kličkom, “odlična prilika za pokazat se i vidjeti gdje sam. On je najbolji na svijetu, jako se radujem i jedva čekam. Neću ga respektirati.”

U Riju se oprašta od amaterskog boksa.

“Nema se šta čekati. Europski sam prvak, bio sam tri puta na Svjetskom prvenstvu na kojem nažalost nisam uzeo svjetsku medalju. Ako uzmem olimpijsku to je to. Nema smisla više čekati, idem u profesionalni boks i to me jako veseli.”

Idealan scenarij

“Olimpijsko zlato, odlazak u profesionalce i osvajanje svjetske titule”, zaključio je Hrgović kojeg u kolovozu ove godine očekuje nastup u najpoznatijem brazilskom gradu.

Komentara 2

KD
kdog
16:15 24.05.2016.

sretno

SC
schwertransport
18:26 24.05.2016.

Nista od njega, vreca za nabijanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije