Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA BORBA NA POMOLU?
Povratak na članak

Hrgović odlučan: 'Dosta mi je! Želim teške borbe' i Kinezu poručio 'Idemo Zhang! Nadam se da nećeš promijeniti mišljenje'

Boksački promotor Eddie Hearn Hrgoviću je javno obećao da ima spremnog čovjeka za meč koji bi trebao biti IBF-ov eliminirator. Je li mislio na Zhanga?

Komentari 3

Avatar xilandar
xilandar
13:41 05.12.2021.

haha...

VL
RO
RobertZG
11:06 05.12.2021.

Kakva su to vremena došla da se boksači boje "fighta" pa logično je da ako imaš priliku dokazati se onda se pokušaš dokazati, a ove kaj bježe i izbjegavaju meč ne kužim uopće. To je kao da radiš posao al jbg sutra će biti prolom oblaka i ja neću na posao jer se bojim grmljavine. Ne ide to tako, il jesi il nisi, ak nisi idi van i točka. Hrgović je po mojoj procijeni definitivno boksač za top 10 i nemože čekati vječno za "pravog protivnika" jer vrijeme curi neumoljivo i ne kužim ak već njegov promotor nemože pronaći protivnika dostojnog njegovog kalibra, pa kaj se ne uključi boksačka organizacija malo kaj ne vide ili ne žele vidjeti...

VL
Avatar southman
southman
10:58 05.12.2021.

I on sam priznaje da je ovo do sada bila lakrdija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.