Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA BORBA NA POMOLU?

Hrgović odlučan: 'Dosta mi je! Želim teške borbe' i Kinezu poručio 'Idemo Zhang! Nadam se da nećeš promijeniti mišljenje'

Zagreb: Filip Hrgović uoči borbe protiv Scotta Alexandera
Goran Stanzl/PIXSELL
05.12.2021.
u 10:00

Boksački promotor Eddie Hearn Hrgoviću je javno obećao da ima spremnog čovjeka za meč koji bi trebao biti IBF-ov eliminirator. Je li mislio na Zhanga?

Filip Hrgović u 14. borbi profesionalne karijere nije imao nikakvih problema doći i do 14. pobjede! Emir Ahmatović nije imao nikakve šanse i to je pokazatelj boksačkom svijetu da je vrijeme da najbolji hrvatski boksač dobije protivnika doraslog njegovu statusu!

- Dosta mi je ovakvih borbi gdje znam unaprijed da ću pobijediti. Želim kompetitivne mečeve, borbe koje donose određeni adrenalin, teške borbe - požalio se odmah nakon meča Hrgović.

Pohvalio je i Ahmatovića na, kako kaže, hrabrosti, no sada želi jače protivnike. Kao jedan od mogućih sljedećih suparnika spominje se Kinez Zhang Zhilei.

Kineski boksač nokautirao je Amerikanca Craiga Lewisa i poslao poruku Hrgoviću kako želi u ring s njim. Filip je taj izazov sa zadovoljstvom prihvatio i poslije pobjede na Ahmatovićem izrazio nadu da se Zhang neće predomisliti, usput posprdno govoreći o brzini njegovog boksanja.

38-godišnji i 116 kilograma težak Zhang Zhilei je stariji i teži od Hrgovića, a kao amater osvojio je brončane medalje na svjetskim prvenstvima 2007. i 2009., te srebrnu na Olimpijskim igrama 2008., sve u superteškoj kategoriji.

Boksački promotor Eddie Hearn Hrgoviću je javno obećao da ima spremnog čovjeka za meč koji bi trebao biti IBF-ov eliminirator. Je li mislio na Zhanga?

Komentara 3

Avatar xilandar
xilandar
13:41 05.12.2021.

haha...

RO
RobertZG
11:06 05.12.2021.

Kakva su to vremena došla da se boksači boje "fighta" pa logično je da ako imaš priliku dokazati se onda se pokušaš dokazati, a ove kaj bježe i izbjegavaju meč ne kužim uopće. To je kao da radiš posao al jbg sutra će biti prolom oblaka i ja neću na posao jer se bojim grmljavine. Ne ide to tako, il jesi il nisi, ak nisi idi van i točka. Hrgović je po mojoj procijeni definitivno boksač za top 10 i nemože čekati vječno za "pravog protivnika" jer vrijeme curi neumoljivo i ne kužim ak već njegov promotor nemože pronaći protivnika dostojnog njegovog kalibra, pa kaj se ne uključi boksačka organizacija malo kaj ne vide ili ne žele vidjeti...

Avatar southman
southman
10:58 05.12.2021.

I on sam priznaje da je ovo do sada bila lakrdija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije