Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekrasna poruka

Hrgović objavio emotivan video: 'Nadam se da sam te učinio ponosnim, volim te tata'

Oleksandr Usyk v Anthony Joshua - King Abdullah Sport City Stadium
Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
21.08.2022.
u 22:44

Njegova objava je u kratkom roku prikupila preko 2000 lajkova.

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović ostvario je pobjedu karijere protiv Zhanga Zhileija i tako dobio priliku da se u budućnosti bori ta teškaški naslov.

Ovaj trijumf je bio posebno emotivan i zbog razloga što je Filipu preminuo otac Pero, koji je bio njegov uzor i velika životna snaga. 

- Ja sam ratnik, ovo je bilo za mog oca koji je preminuo prije nekoliko mjeseci. Pero Hrgović, poseban čovjek. On i moja predivna žena Marinela bili su tu sa mnom. Ona je bila sa mnom u trening-kampu. Ona mi je dala svu energiju koja mi je trebala za ovu borbu. - rekao je Hrgović nakon borbe.

U međuvremenu je svom pokojnom ocu napisao i posvetu na Facebooku uz prigodan video.

- Nadam se da sam te učinio ponosnim. Falilo mi je tvoje prisustvo sinoć, ali znam da si me gledao odozgo. Volim te zauvijek moj tata. -

Nadam se da sam te učinio ponosnim. Falilo mi je tvoje prisustvo sinoć, ali znam da si me gledao odozgo. Volim te zauvijek moj TATA ❤️ #TeamHrgovicForever #Pero

Objavljuje Filip HrgovićNedjelja, 21. kolovoza 2022.

>> VIDEO: Hrvatska senzacija plače pred novinarima nakon povijesne utrke, pogledajte što nam je kazala

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar damat
damat
06:55 22.08.2022.

Filip zna da nakon svih zlata, medalja, milijuna koje je zaradio i koje će još zaraditi, ništa nije važnije od obitelji. Kada bude star i kad život proleti jedino što će ostati i najviše vrijediti je obitelj. Više će mu vrijediti zagrljaj sina, unuka, podrška istih nego sav sjaj medalja koje je osvojio. I sjećanje i ljubav na oca. Bravo Filipe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije