Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprika najboljeg boksača
Povratak na članak

Hrgović: Ljudski je pogriješiti, žao mi je ako sam nekoga nedužnog uvrijedio

Od HBS-a sam zatražio da preispita svoju odluku o neisplaćivanju plaća za mog trenera nakon čega ću moći jasno reći jesam li u mogućnosti nastaviti pripreme za OI u Tokiju

Komentari 4

DU
Deleted user
15:55 27.06.2018.

Hrga nemaš se šta kome ispričavati pogotovo tim koji samo znaju se uzdizati nad tudjim znojem i radom. Interesantno kako se uvjek spominju časni ljudi i Hrvatski branitelji.Ti časnih se oni koji su dali svoj život danas okreću u grobu kad vide tko se sve okitio činovima i glumi poštenje.

VL
KA
Karloho
17:20 27.06.2018.

Hrgoviću je najveći krimen sto je javno rekao da voli Hrvatsku i da sluša domoljubne pjesme.Drugovi koji su u svim porama društva ne mogu samo tako prijeći preko toga,jer ih to izgleda vrijeđa .Podrska Hrgi i dobro se spremi zai za meč pred domaćom publikom u Zagrebu,a ove jadnike će i tako progutati ropotarnica zaborava...

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
16:00 27.06.2018.

Hrgović: Normalno je pogriješiti ako si pravi hrvat, žao mi je ako sam nekoga nedužnog naseg uvrijedio jer nisam na meču nosio crne kapu i vikao da sam za dom i sramotu spreman.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.