Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODEĆI EUROPSKI PROMOTOR

Hrgović doznao kada bi mogao napasti svjetsku titulu, prognoza je odlična!

Filip Hrgović i Eric Molina
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
05.02.2021.
u 14:31

- Hrgović je boksač za kojeg dogovaramo meč protiv Martina Bakolea. Mislim da je to odlična borba za obojicu i nadam se kako će uskoro biti dogovorena - potvrdio je svoje namjere Hearn

Ako je vjerovati najavama vodećeg europskog boksačkog promotora, Eddieja Hearna, Filip Hrgović trebao bi ispred sebe imati veliku godinu. Nakon što je 2020. zatvorio s dvije pobjede, najavio je kako u idućem meču slijedi veliki ispit.

Ujedno mu je to posljednji na trenutnom ugovoru s Matchroom Boxingom, no čini se kako ga britanska promotorska kuća i dalje namjerava ostaviti u svom rosteru, prenosi portal Fightsite.

- Hrgović je boksač za kojeg dogovaramo meč protiv Martina Bakolea. Mislim da je to odlična borba za obojicu i nadam se kako će uskoro biti dogovorena - potvrdio je svoje namjere Hearn.

Bakole je boksač s kojim on Hrgovića već neko vrijeme planira upariti. Kongoanac je 18. teškaš svijeta prema BoxRecu, što je pet pozicija bolje od Hrgovića i time je svakako onaj korak naprijed.

Otkrio je kako je meč ponuđen i boksaču koji bi bio Filipov prvi izbor. No, čini se kako sedmi teškaš svijeta ima drugačije planove. 

- Filip je spreman, ponudili smo borbu i Michaelu Hunteru, međutim od njega nismo dobili povratnu informaciju. To bi također bila sjajna borba - dodao je promotor kako je bio spreman Filipa baciti u Top 10 ispit, u meč kojim bi mogao dobiti još puno više nego ovim protiv Bakolea.

No, tko god bio idući protivnik, iz iduće se izjave da zaključiti kako za Hrgovića više nema lakih mečeva.

Odsad nadalje kreće njegov ozbiljan put prema ispunjenju ambicija. Hrgović za sebe smatra kako je već sada najbolji boksač na svijetu, a Hearn će mu osigurati priliku da to u ringu potvrdi.

- Najvažnije je da je Hrgović spreman. Jedan je od najboljih teškaša svijeta i do kraja ove godine gledat ćete ga u ozbiljnim ispitima. Vjerujem da se do kraja godine može dovesti u poziciju iz koje će ući u borbu za svjetsku titulu - pun je vjere čovjek koji bi mogao odigrati ključnu ulogu u budućnosti El Animala.

Komentara 7

Avatar @promatrač
@promatrač
16:19 05.02.2021.

Bravo Hrga, samo naprijed. S užitkom ću gledati meč i tvoju pobjedu.

DU
Deleted user
20:04 05.02.2021.

Kad čujem ulaznu pesmu prolaze me trnci 😩

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
22:04 05.02.2021.

Njega i Miocica Hrvatska treba iskoristit za privuci americke turiste , kockice pobjednika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije