Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvalifikacije za OI

Hrgović deklasirao Latvijca, trojica naših ispala u 1. kolu

Filip Hrgović (1)
Luka Klun/Pixsell
16.04.2012.
u 11:22

Hrgović je je deklasirao svog protivnika, Latvijca Maculevicsa

Već u prvom kolu europskih boksačkih kvalifikacija za Olimpijske igre u turskom Trabzonu ispala su četvorica hrvatskih boraca, a dalje je prošao jedino 19-godišnji teškaš Filip Hrgović.

On je deklasirao svog protivnika Latvijca Maculevicsa, pa je borba prekinuta nakon što je Filip u prve dvije runde poveo sa 13:0. Borna Katalinić (69 kg) bio je vrlo blizu prolaska, ali je nakon vodstva od 4:2 stečenog u prve dvije runde u trećoj pokleknuo.

Bivši europski prvak Nurudzinau uspio je izjednačiti na 8:8. Kako se, po pravilima, u toj situaciji najprije oduzimaju kazneni bodovi za javnu opomenu, Bjelorus je zapravo pobijedio sa 8:6. Bojan Mišković je u dobroj borbi izgubio od Crnogorca Draškovića (12:16), a Mirsad Ahmeti nije uspio pružiti kvalitetan otpor Fincu Kooti (4:11).

Hrvatski boksački reprezentativac Danijel Vekić (do 64 kg) izgubio je prekidom u prvom kolu kvalifikacija za olimpijske igre u Londonu od Turčina Saner Yakupa RSC 3. runda (1:4, 1:7, RSC).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije