Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Profesionalni boks
Povratak na članak

Hrgović će uskoro doznati vijest koju s nestrpljenjem čeka

Zanimljivo je da su i Wilder i Joshua izrazili želju da u 2020. dođe do borbe za ujedinjavanje svih pojasa, a posljednji “undisputed” prvak bio je Lennox Lewis 2004. godin

Komentari 2

SA
SI aka SI
10:53 16.12.2019.

elita: Wilder, Joshua, Fury. Potencijali: Hrga, Dubois, Joyce, Ajagbe, Dubois. Između njih u jednoj "košari" Whyte, Usyk, Pulev (doduše samo kao mandatorni izazivač), eventualno Ruiz koji će teško do meča za titulu tako skoro, a onda dolazi druga "košara" u kojoj je hrpa teškaša koji trenutno ili više, ne mogu pretendirati na meč za titulu, pa bi tu trebao biti i netko za Hrgu. Parker, Hunter, Chisora, Kownacki, Povetkin, Rivas, Kabayel, Takam. Netko od njih će sasvim sigurno biti protivnik Hrgi pred kraj 2020., ovisno o tome što će ispregovarati njegovi promotori i koliko je druga strana zainteresirana za to (da li se Hrgović uklapa npr. Hunteru u njegove planove). I taj meč bi uvelike mogao i odrediti nastavak karijere. Što god netko mislio o dosadašnjim protivnicima, skoro nijedan teškaš nije imao ozbiljnije protivnike u prvih 15 mečeva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.