Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad gazda hvali...

Hrgović će biti šampion poput Muhammada Alija

'Istanbulls\'s Oleksiy SIVKO (L) and Paris United\'s Filip HRGOVIC (R) during their World Series of Boxing fight in (+91 kg) at Ahmet Comert Arena in Istanbul, Turkey, Friday, February 25, 2010. Photo
'TURKPIX'
09.05.2011.
u 09:10

Parisu je donio naslov pobjednika Svjetske boksačke lige i 500.000 USD. On dobiva 4000 eura za svaku pobjedu i 1600 eura mjesečne plaće

Ni 19 mu još godina nije, a Filip Hrgović odlučio je tko će biti pobjednik prvog izdanja Svjetske boksačke lige. Zahvaljujući njegovoj jednoglasnoj pobjedi nad 120 kg teškim i 201 cm visokim doprvakom Azije Sardorom Abdulajevom, Paris United je slavio protiv Astana Arlansa (6:4). Izazvao je ushit gazde svoje momčadi, bivšeg olimpijskog pobjednika i svjetskog prvaka Brahima Aslouma.

– Filip Hrgović bit će veliki šampion, poput Muhammada Alija! Nevjerojatno je srčan i hrabar borac, ali za svoju dob i vrlo inteligentan u ringu. No, bez obzira na poraz u finalnoj borbi, neću zaboraviti doprinos i Hrvoja Sepa. On je pravi lav u ringu. Volio bih doći u Hrvatsku s osvojenim trofejom Svjetske lige i upoznati roditelje od Hrgovića i Sepa. Imat ćemo veliko slavlje u Parizu, primit će nas gradonačelnik i nadam se da će Hrgović, Sep i Pijetraj biti s nama – kazao je Asloum.

Hrgovićem se oduševio i predsjednik Svjetskog boksačkog saveza dr. Wu.

– Trener Pijetraj mi je za tu borbu predložio neobičnu taktiku. Kazao mi je da pustim protivnika da dobije prvu, ako treba i drugu rundu i da se tako ispuca. Rekao sam da ne volim gubiti meč, no prihvatio sam i pobijedio – kaže Hrgović, koji je nastupio sa samo 95 kilograma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije