Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKLIZAK IZAZOV
Povratak na članak

Hrga u Hollywoodu ide na robijaša koji nema što izgubiti

Na vaganju boraca Filip Hrgović je imao 110 kilograma, a njegov protivnik Rydell Booker 2,4 kilograma više

Komentari 7

JA
jadnatikoza
08:50 07.11.2020.

Vrijeme je da Hrga napokon uzme pojas prvaka svijeta. U kategoriji 'Umirovljenici, gerijatrija, otpisani, neobrazovani i lažni domoljubi'

VL
DH
dalibor.hren
09:06 07.11.2020.

Hrga treba uzeti pojas, a dedeke ostaviti bakicama! Mislim da je kriv Hrgin menadžer, ili Hrga nije kapacitet!?

VL
GE
genadij
22:57 06.11.2020.

U Hollywoodu na Floridi? Ja sam mislil da je Hollywood u L.A.-u na zapadnoj obali. Florida je na istočnoj. Al kaj znači, i to je v Ameriki, hahahaha!

VL
RO
roland
08:10 07.11.2020.

Navodno je Alen Babić napravio popis ugostiteljskih objekata u Zagrebu u kojima nazočnost Filipa Hrgovića nije poželjna. A ima i nekoliko kafića (uglavnom u Dubravi) gdje je Hrgi zabranjen pristup. Krenulo je kao trash - talk, no s vremenom Thee Savage šampiona Hrgu istinski zlostavlja, preko medija i u realnom životu, da će, prije ili kasnije, Hrga morati zatražiti zaštitu od COVID redara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.