Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boksači zadovoljni
Povratak na članak

'Pacquiao je zakazao, a Floyd je bio bolji no što sam očekivao'

'Floyd je bio čak i bolji no što sam očekivao, jako brz, oprezan i koncentriran, kažnjavao je sve pogreške. Za to što je neutralizirao takvog borca kao što je Pacquiao skidam mu kapu do poda.'

Komentari 3

Avatar white socks
white socks
13:16 04.05.2015.

Ovaj meč su velikim napravili samo američki mediji (koji to znaju i mogu). On to nije ni po kvaliteti ni po sadržaju ni po boksačima. I ne može se porediti sa desetinama drugih mečeva, pa ni sa Mavrovićevim. Najbolje daa imaju posebne mečeve za znalce kao što je Mavrović, a druge za običnu publiku. A sudačke odluke "potkrijepljene" njihovim brojanjem udaraca su posebna priča. Pa normalno da će sudac brojiti tako da potvrdi svoju konačnu odluku. Ako će dati pobjedu boksaču A, onda će naštimati i omjer udaraca tako da ide u korist boksača A.

VL
BH
bijela_hrvatska
13:06 04.05.2015.

Odličan meč dva vrhunska protivnika. Iako sam navijao za Filipinca, Amerikanac je zasluženo pobijedio.

VL
DU
Deleted user
23:21 04.05.2015.

Mavroviću! Boksača i boksačkih stručnjaka je malo! Ne boksate zbog boksača i boksačkih stručnjaka nego zbog fanova a tih je na milijune. Vas nekoliko je dobilo satisfakciju a milijuni fanova šipak! Da nema fanova, svoj boks(koji ionako, kao sport, propada) mogli bi okačiti na klin!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.