Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Houston dominira, potopio i prvake iz San Antonija

Howard
Reuters/PIXSELL
07.11.2014.
u 09:15

Popovich odmarao Duncana i Ginobilija pa je Howard iskoristio dominaciju pod obručima.

Trener NBA prvaka San Antonija, Gregg Popovich, odlučio je u utakmici sa zahuktalim Houstonom odmarati veterane Tima Duncana i Manua Ginobilija te Tiaga Splittera, a rezultat takve odluke bio je uvjerljiv poraz (98:81).

Za Spurse sve je bilo gotovo već na početku posljednje četvrtine u koju su ušli s nedostižnih 26 koševa zaostatka (55:81).

Izostanak spomenutih igrača najbolje je iskoristio centar Rocketsa, Dwight Howard, dominirajući pod obručima. Bio je najbolji igrač susreta sa 32 koša i 16 skokova, a sjajno su ga pratili Harden (20 koševa, 6 dodavanja) i Terry (16 koševa).

Prvaci su imali mnogo teškoća sa šutem, posebice onim za tri poena. Pogodili su tek dvije trice iz 20 pokušaja (10 posto).

- Bila je ovo loša večer. Nisam mogao ništa pogoditi - razočaran je bio Tony Parker (6 koševa).

Najbolji strijelac Spursa, bio je čovjek s klupe, Cory Joseph (18 koševa).

Houston je sa sjajnim omjerom 6-0 vodeća momčad lige dok San Antonio uz dvije pobjede ima i dva poraza.

U drugoj utakmici večeri Portland je ostvario treću ovosezonsku pobjedu (3-2) nadjačavši Dallas 108:87.

Nakon što su u prethodnom susretu LeBrona Jamesa zaustavili na samo 11 koševa ključ ove pobjede bilo je 'limitiranje' najopasnijeg gostujućeg igrača, Dirka Nowitzkog, na za njega ispodprosječnih 17 koševa. No, i s takvim učinkom, Plavi bombarder bio je najbolji strijelac Dallasa dok su domaće predvodili Aldridge (20 koševa, 7 skokova) i Lillard (18 koševa).

Mavericsima je to bio drugi poraz (3-2).

NBA LIGA

Houston - San Antonio 98:81

Portland - Dallas 108:87

>>Jazzeri slomili Cavse u zadnjoj sekundi, Rudež i Bogdanović poraženi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije