Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK Varaždin

Horvat: Što Toplak priča, pa više je na Facebooku nego na terenu!

zlatko horvat
Marko Jurinec/Pixsell
10.08.2011.
u 14:55

– Sve sam rekao. Nema smisla komentirati predsjednikove izjave – oglasio se trener Varaždina Samir Toplak

Nakon što su trener Samir Toplak te Nikola Šafarić i Adnan Aganović prozvali predsjednika NK Varaždina Zlatka Horvata da ih nije htio primiti na razgovor, s godišnjeg odmora javio se i predsjednik te za SN rekao:

– Neka odu, ali neka ne izmišljaju priče. Pet sam puta razgovarao sa Šafarićem i molio ga za strpljenje dok nam ne odblokiraju račun. I doveli smo ga kad nije imao kamo i dali mu trosoban stan – kaže Horvat.

Trener Toplak ogorčen je jer je klub napustilo osam igrača, zahtjev arbitraži HNS-a za podmirenje dugova podnijeli su i Brlečić i Sušac, a na promjenu sredine mogli bi se odlučiti i reprezentativci Punčec i Glavica.

– Pun mi je kufer trenerovih izjava, pa više je na Facebooku nego na terenu! Neka se ne bavi radom uprave nego igračima. Pa i trebao bi razmišljati o ostavci kad je posljednji na ljestvici! Neka samo pogleda kakvo mu je stanje na bodovnom kontu – zaključio je predsjednik Horvat.

Na te je optužbe Toplak odlučio šutjeti.

– Sve sam rekao. Nema smisla ništa više komentirati – zaključio je.

Komentara 6

DE
deni88
16:13 10.08.2011.

toplak je jedan od najboljih hrvatskih trenera ali sa ovakvom ekipom i problemima ni mourinho ne bi puno vise napravio

Avatar džon vejn
džon vejn
15:16 10.08.2011.

Dosta je pogledat sliku ˝predsjednika˝ i sve je jasno.

HM
hm12345
15:27 10.08.2011.

Rado bih vidio koji bi to trener uspio osvojiti bodove ako mu svaki dan nestane jedan igrač, ako priprema ekipu za protivnika, a onda mu na dan utakmice ne istrči pola tih igrača. Koji bi to trener, čak i u HNL-u, uspio išta napraviti? A uz to su Europi skoro čudo napravili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije