Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NAKON PORTUGALA
Povratak na članak

Izbornik uputio ispriku: Očito ne znamo bez drame, a u poštenje Francuza ne sumnjam

Izabranici Hrvoja Horvata su se "vratili iz mrtvih" jer su veći dio utakmice odigrali jako loše, a početkom drugog dijela gubili su sa šest razlike

Komentari 4

DU
Deleted user
20:45 13.03.2021.

Danska je bila postena kada je nas razbila na SP i sada cemo vidjeti ako su takvi francuzi. Najbolje bi ipak bilo da Tunis uzme bod francuzima jer onda francuzi imaju morivaciju ALi i onda Tunis ima sanse za OI protiv nas.

VL
VK
vječni krojf
09:34 14.03.2021.

Ovaj rukomet ne mogu više gledati.

VL
DU
Deleted user
22:15 13.03.2021.

E moj izborniče, a tko kaže da je Francuska bolja od Portugala?

VL
KE
kentie
01:29 14.03.2021.

Ja ne znam do kad nas ovi iz rukometnog saveza namjeravaju izlagati travestiji, blasfemiji, diverziji, subverziji, sadizmu, mazohizmu, šizmu i ostalom izmu da sami sebi lomimo i polomimo živce i muku što nas ovi i oni tuku k'o slonove u koprivama...pa doklen' tako...o'šo fakin i harlekin, ali neš' ti vraga harlekinijada se i dalje nastavlja nesmanjenom žestinom i silinom...doke je fakin i harlekin igrao bez krila, zabijao se u gužvu k'o ovan u brvno, potonji nastavlja isto: bjesomučno i suludo zabijanje u meso i boksačku vreću do lomljave i tutnjave kostiju i zubiju, a krila stoje k'o jadni semafori na raskršću...i k tome fetive šraubere drži na tribinama...ma dojde ti da sve pošalješ u kaktus i cirkus...pa cveba juniore di su ti šrauberi majke ti mile, di, vjerojatno na wc-u u praznoj dvorani di od jada i muke puštaju proljev...ti uporno guraš malog karačića i cindru da šutiraju izvana do besvijesti i nesvijesti, a protivnik ti jednostavno postavi beton ravno do plafon...i naja gola do bola i jarbola...kad vidiš da ti protivnik postavio obrambeni bedem postaviš tri šraubera i organizatora u napadu i gruvaš po golu iz svih strana i pozicija...a ti cveba bez tetrijeba, svog šraubera Jaganjca stavio na tribinu, majke ti mile...pa tko je tu jeben, zbunjen i abnormalan...umjesto da ga upariš na tekmi zajedno sa Mamićem, i da tučedu po protivniku sa stropa dvorane ako treba...a o upotrebljviosti Gojuna i Kopljara za repku u napadčkim akcijama da i ne govorimo...oni igraju u

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.