Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždinci ponovi krojači?

Horvat: Rano je još govoriti o vraćanju imena Varteks

Varteks
Marko Jurinec/Pixsell
22.04.2011.
u 11:57

O vraćanju starog imena počelo se govoriti nakon pobjede nad Cibalijom u polufinalu Kupa Hrvatske.

Nogometni klub Varaždin mogao bi vratiti staro ime te europska natjecanja sljedeće sezone dočekati kao – NK Varteks!

O vraćanju starog imena počelo se govoriti nakon pobjede nad Cibalijom u polufinalu Kupa Hrvatske. Očito u euforiji, predsjednik NK Varaždina Zlatko Horvat u opuštenom je ozračju najavio mogućnost vraćanja imena koje je klub nosio od 1958. godine.
Dva dana nakon utakmice, Horvat ipak "spušta loptu na zemlju".

– Preuranjeno je govoriti o promjeni imena. Nakon završetka sezone moramo napraviti kompletnu analizu učinjenog. Od sportskih rezultata do poslovnih. Trebamo vidjeti koliko nam je toga pozitivnog promjena imena donijela na marketinškom planu – poručio je Horvat.

Kako doznajemo, predsjednikova razmišljanja dijeli još nekoliko ljudi iz uprave NK Varaždina pa bi se vrlo lako moglo dogoditi da nakon godine dana eksperimentiranja varaždinski nogometni prvoligaš vrati ime pod kojim je ostvario najveće sportske rezultate.

No, informacija koja je dospjela u javnost dovoljna je da se zagolica mašta najvatrenijih navijača White Stonesa, koji su nakon promjene imena počeli bojkotirati utakmice.

– Dosad s nama nitko nije službeno kontaktirao, ali smo svakako spremni sjesti s klupskom upravom za isti stol – poručuju iz navijačke udruge.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije