Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK VARTEKS Predsjednikom kluba imenovan je dosadašnji dopredsjednik i varaždinski dogradonačelnik Zlatko Horvat

Horvat predsjednik, Puček prvi operativac Varteksa

16.04.2009.
u 13:34

Današnja izborna skupština Nogometnog kluba Varteksa potvrdila je ono što se posljednjih nekoliko dana neslužbeno spominjalo. Zlatko Horvat, varaždinski dogradonačelnik, novi je predsjednik nogometnog prvoligaša.

Ime se neće mijenjati
Njegovi pomoćnici bit će Zoran Košćec, predsjednik uprave Varteksa, Zvonimir Sabati, varaždinski župan i mladi gospodarstvenik Romano Puček.

- Moje prihvaćanje predsjedničkog mjesta ne znači da će klub živjeti na gradskom proračunu. Ja samo kao Varaždinac i varteksovac želim pomoći klubu da se izvuče iz problema. Čeka nas težak posao, ali vjerujem u uspjeh - rekao je novi čelnik krojača.

Imenovanje Zorana Košćeca na dopredsjedničko mjesto potvrđuje kako u klubu ovoga trenutka ne razmišljaju o promjeni imena.

Klub nudi suradnju
- Mi ćemo naći rješenje u razgovoru s tvrtkom. Oni će sigurno podmiriti svoje obveze. Samo u slučaju nekih drastičnih okolnosti bit ćemo primorani tražiti nova rješenja - izjavio je Horvat.

Romano Puček postao je izvršni dopredsjednik.

- Prvi sam operativac kluba i desna ruka predsjedniku Horvatu. Ne bih se ovoga prihvatio da ne vjerujem u uspjeh našeg plana. Kao gospodarstvenik znam koliko je meni klub pomogao u afirmaciji, a želim da to vide i drugi gospodarstvenici u regiji. Varteks više neće biti klub koji samo nešto traži jer svima nudi suradnju koji se za nju zanimaju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije