Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbornik se šalio
Povratak na članak

Horvat objasnio bizaran potez pred kamerama. Červar ima dvije opcije za novog izbornika

Početkom sljedećeg tjedna znat ćemo ime novog izbornika jer nas već u ožujku čekaju kvalifikacije za odlazak na EP

Komentari 12

PL
plajo
15:10 25.01.2023.

Ovaj novinar ne vidi dalje od nosa, a šta fali Nenadu Šoštariću kao izborniku muške rukometne reprezentacije?

VL
Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
15:24 25.01.2023.

Horvat ispada sve više kao neki nedoprcani mali ljigo...pa ga sestre brane..hahaha...a ako je doista aludirao na gluhonijeme roditelje Pere Metličića onda je dotakao dno života !!

VL
DU
Deleted user
14:55 25.01.2023.

Time je htio osramotiti gluhonijeme roditelje Metličića - vrlo podlo...

VL
5S
5simo
14:34 25.01.2023.

Damir Mrvec kako misliš ,teško ostati zajedno Karačić i Cindrić,a Duvnjak da se zove makar sjedio na klupi,gdje mi je i u klubu jedino mjesto? Pa ti si spreman za izbornika Horvatovog tipa.

VL
KP
Karlovacko pivo
16:15 25.01.2023.

Žuri se u klub koji je pred ispadanjem pa koga mi imamo za trenera

VL
DU
Deleted user
16:10 25.01.2023.

igramo zastarjeli, spori rukomet od kog bole oci kad se gleda...sad ili treba reci ovi igraci nemaju kvalitetu, ako je nemaju, ili nek se onaj Gobac malo makne da u rukomet dodje neko ko nekaj kuzi ili bumo zavrsili ko NK Zagreb

VL
DM
drazen.muhvic
16:14 25.01.2023.

Već sad mi žao Melsungena...

VL
DU
Deleted user
20:45 25.01.2023.

Kod golmana obavezno Kuzmanović prvi, jedini golman koji se odmaknuo od stare statične jugo škole, bliže Skandinavcima i jedini u zadnjih par godina koji baca kontre to nam fali jer smo u tranziciji spori, kao drugi, iskusni Pešić, a kao treći Pilipović, eventualno ovaj Meštrić, ali sigurno da će PPD ubaciti jednog svog luzera. Desno krilo Glavaš.Lijevo krilo Mandić i Jelinić. Crta Šipić i Načinović, različiti su tipovi i to nam treba.Lijevi vanjski Jaganjac,Lučin o Šarac. Srednji Cindrić i Karačić.Desni vanjski Martinović, nadam se Stepančić, ako ne onda Maraš. Igrače treba pratiti i oni koji u klubovima ne igraju obranu, pokušati to promijeniti.

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
18:02 25.01.2023.

Hrvoje Horvat je pravi hrvat i sjajan hrvatski rukometni strucnjak koji nije vise svoj na svome balkanskome nego ide uz Boga i domoljublje da zaradjuje medju kulturne i europske u Njemacku.

VL
ZO
Zoran
17:42 25.01.2023.

Ako ih Červar bira i njemu iznose svoj vid reprezentacije,planove,način igre dugo nećemo krenuti ka boljemu. Červar je vodio reprezentaciju pa je staromodnu igru gurao do kraja. Normalno je da onaj izbornik koji se prihvati tog posla mora nastaviti tu retro igru. Rukomet je postao brza igra a ne toliko usporena da nam u svakom napadu prijeti oduzimanje lopte zbog pasivne igre

VL
ST
starigrad
08:55 26.01.2023.

Tako je i zasluzila! Deplasirano je to i postaviti odmah nakon utakmice. I to u nakon pobjede! Kako god! Vodena hajkom sa rtl se zarazila. Ljudi boziji, izgubili smo jednu utakmicu, tri dobili. Pa svi bi volili da osvajamo stalno zlato. Nije problem uvijek trener. Nema ekipe!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.