Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boks

HOO jučer žurno poslao preporuku za Filipa Hrgovića

'22.11.2011., Zagreb - Filip Hrgovic najtalentiraniji hrvatski boksac. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
12.06.2012.
u 07:08

Po želji njegova trenera Leonarda Pijetraja, HOO je jučer u sjedište Svjetskog boksačkog saveza žurno poslao preporuku za teškaša Filipa Hrgovića.

– Dojma sam da nekim ljudima u savezu ne bi bilo drago da Hrgović dobije olimpijsku pozivnicu jer onda oni ne bi išli u London, a s Vekićem bi kao pratnja išli – ustvrdio je Pijetraj.

Glavni tajnik HBS-a Marko Marović kazuje da to nije točno:

– Aiba nas je šokirala kada nam je poslala informaciju da je u kategoriji do 64 kg Vekić kandidat za pozivnicu. Ne možemo slati preporuke ni za koga dok to netko od nas ne zatraži.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije