Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prelasci
Povratak na članak

Hoffenheim bi Vrdoljaka, Dinamo nije dobio upit

Nije sporno da bi Dinamo pustio Ivicu Vrdoljaka kad bi za njega došla odgovarajuća ponuda. Uostalom, već je blizu završetka dovođenje Jerka Leke iz Monaca za tu poziciju.

Komentari 4

OB
-obrisani-
08:14 30.04.2010.

Koga zeza ovaj R.Junak ;)...osim Hoffenheimer jos su zainteresirana dva njem .kluba... (rj,sp)..Rijeka ,Split...Sramotno,kako samo zavist boli....Ako ti se posreci i stignu dobre ponude,idi...a ti dolje suti !

VL
PE
petracan
08:18 30.04.2010.

Ivek je super dečko (da su barem drugi ko on... p.s. čitaj mandžo) , i normalno da ga treba pustiti van da si zaradi koji dinar , jer ona cicija i mafijaš mamić zadrži sve za sebe !!!!

VL
MA
matii
23:56 29.04.2010.

Je,je..a možda su u šumi! Pa di taj može igrat osim u HNL-u? Nigdje drugdje!

VL
MA
matii
08:36 30.04.2010.

Ne ulazim u to kakav je čovjek, možda je fenomenalan i svaka mu čast na tome! Ali ko igrač je strašno limitiran i prosječan,nikakva klasa koja Dinamu donosi prednost! I zato prodaja čim prije!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.