Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uefin SUPERKUP

Hoeness: Guardiola je miljama ispred Mourinha

'Bayern Munich's players (L-R) Xherdan Shaqiri, David Alaba and Mario Mandzukic celebrate a goal against Manchester City during their final match at the Audi Cup friendly soccer tournament in Munich
Reuters/Pixsell
30.08.2013.
u 09:35

- Ne smijemo se osramotiti kao protiv Freiburga - kazao je kapetan Bavaraca Philipp Lahm

Na travnjak Eden arene u Pragu večeras će istrčati igrači vrijedni 975 milijuna eura (Bayern 483, Chelsea 492), no najviše pozornosti bit će usmjereno u dvoboj starih trenerskih (ne)prijatelja – Josea Mourinha i Josepa Guardiole.

I predsjednik Bayerna Uli Hoeness osvrnuo se na sudar Mourinha i Guardiole.

Ozljede muče Bayern

– Njih dvojica dat će još veću dimenziju današnjoj utakmici. Nisam pitao Pepa hoće li mu pružiti ruku, no znam da baš i nisu najbolji prijatelji. A znam i da je Guardiola miljama bolji trener, dovoljno je pogledati njihove uspjehe kada su u isto vrijeme vodili Barcelonu i Real. A tko je bolji, dovoljno govori i to što smo mi za trenera odabrali Guardiolu, a ne Mourinha. S Portugalcem nismo ni pokušali razgovarati – dolio je ulje na vatru Hoeness.

Naš Mario Mandžukić bit će u vrhu napada od prve minute, a bavarska momčad sigurno će biti bez ozlijeđenog Alcantare, vrlo su upitni Schweinsteiger i Martinez.

Posljednji put Chelsea i Bayern igrali su u finalu Lige prvaka, u kojem je londonska momčad slavila nakon jedanaesteraca (promašili su Olić i Schweinsteiger).

– Naravno da sam se mnogo puta prisjetio te utakmice, no to je sada prošlost. Bitno je da ne ponovimo igru protiv Freiburga (op. a. 1:1), kada smo se osramotili. U toj utakmici izgledali smo zabrinjavajuće loše. Neće biti dobro ako tako odigramo i protiv Chelsea – iskreno je rekao kapetan Bavaraca Philipp Lahm.

Willian neće igrati

U momčadi Chelsea zbog ozljede je upitan David Luiz, a Mourinho je potvrdio da najnovije pojačanje Willian neće biti u konkurenciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije