Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLEZI PONOSNI

Hodgson: Ne krivite Ashleyje, penali su nam bili opsesija

Ashley Cole
AFP
25.06.2012.
u 11:10

- Iako smo izgubili, vjerujem da nikoga nismo iznevjerili - kaže vratar Engleza Joe Hart

Engleski izbornik Roy Hodgson stao je u obranu istoimenog dvojca koji se nakon jedanaesteraca protiv Italije prometnuo u tragičare. Ashey Cole i Ashley Young jedini su koji nisu realizirali s bijele točke.

- Nisu bili nonšalantni. Young je pogodio gredu, a Coleov šut sjajno je obranio Buffon. Njihova reputacija ne smije biti uništena zbog promašenog penala nego procijenjena na temelju četiri utakmice koje nismo izgubili - rekao je Hodgson i dodao:

- To stalno ispadanje na penalima postala nam je opsesija pa smo ih puno vježbali na treningu. Išlo nam je sjajno, no eto, nismo uspjeli. A ono što je izveo Pirlo to nije ni do treninga ni do trenera, to ili imaš ili nemaš kao igrač.

Theo Walcott stao je u obranu svojih igrača:

- Dva Ashleyja jedni su od najiskusnijih igrača koje imamo i brzo će se oporaviti od ovoga. Ne brinem za njih uopće.

Wayne Rooney nakon poraza bio je emotivan.

- Ovo je strašan način za ispasti s Eura, no idemo kući ponosni. Imali smo mnogo mladih igrača kojima će ovo iskustvo pomoći za sljedeći turnir.

Joe Hart jedan je od rijetkih koji je zaradio pozitivne ocjene za izvedbu.

- Bio sam siguran da ćemo pobijediti. Penale kao što je Balotellijev branim svaki dan na treningu i imao sam osjećaj da me nitko ne može prevariti. No, iako smo izgubili, vjerujem da nikoga nismo iznevjerili.

Komentara 1

Avatar naroz
naroz
20:19 25.06.2012.

Sada i Englezi imaju jednog konja koji je udario precku isto kao Mijatovic protiv Holandije dasa bije loptu kao konj Englezi su u zadnjih 12 utgakmica protiv Italijana samo pobjedili jednu utakmicu i bila be veliak steta da su italianii izgubili, bili su bolji 100% od engleza Good night and sweet dreams England

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije