Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podjele

Hoćemo li imati dvije županijske lige - brodsku i novogradišku?

Zadar - Cibalia
Pixsell
03.03.2011.
u 09:31

Klubovi s novogradiškog područja jednoglasno su odlučili o izdvajanju iz brodske središnjice i pokretanju županijske lige

Glasovanje delegata iz Brodsko-posavske županije o novom predsjedniku HNS-a toliko je podijelilo županijski nogometni savez da bi na tom području već od iduće jeseni mogle biti organizirane dvije županijske lige - brodska i novogradiška!

Naime, klubovi s novogradiškog područja jednoglasno su odlučili izdvojiti se iz brodske središnjice i pokrenuti svoju županijsku ligu. Iako je takav potez službeno obrazložen smanjenjem troškova (spominjano je i šikaniranje klubova i sudaca), jasno je da iza svega stoji smjenjivanje predsjednika Nogometnog središta Nova Gradiška Damira Japundžića s mjesta delegata u Skupštini HNS-a. Japundžić je, naime, jedini glasovao za Markovića, dok su ostala dva predstavnika županije glas dala Štimcu.

– Odluka mojih kolega da glasuju za Štimca jako me iznenadila, jer je omjerom 10:2 odlučeno da glasujemo za Markovića. Kad sam tražio mišljenje klubova novogradiškog središta, svi su bili za Markovića. Jedini sam poštovao odluku baze. Bilo je pritisaka da glasujem ovako ili onako, ali predstavnik sam klubova, a ne neke političke ili bilo kakve druge opcije – rekao je Japundžić.

Suprotno zahtjevu Novogradiščana da njihov predstavnik u Skupštini HNS-a bude netko od čelnih ljudi njihova nogometnog središta, na Japundžićevo je mjesto u Skupštini HNS-a naknadno ustoličen general Mladen Mikolčević iz Laza, sklon Štimcu.

Ključne riječi

Komentara 5

MY
MyUskok
11:19 03.03.2011.

Zato što jedan čovjek nije ispunio svoje ambicije treba raspustiti nogometni savez... eto kakva smo mi država... odvratno...

OB
-obrisani-
15:03 03.03.2011.

JUČERAŠNJI SU PROGNOZIRANI PAROVI PROŠLI! DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

10
104041
17:32 03.03.2011.

Mogu si zamisliti da je kojim slucajem tovar pobijedio i postao predsjednik HNSa koliko bi bilo tesko ga se rijesiti.Svugdje je pustio svoje pipke i potplatio je koga je god stigao i da je pobijedio nas nogomet bi bio definitivnoo u rukama mafije.Na srecu propade mu plan i ulozeni novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije