Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOLA PRED BARCU

Hoće li Zagreb nastaviti loš niz? 'Tražim od njih samo da daju sve od sebe'

Zagreb: EHF Liga prvaka u Areni, PPD Zagreb protiv THW Kiel
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
14.10.2020.
u 07:46

Ono što sam rekao dečkima i što danas od njih očekujem jest da ne misle ni u jednom trenutku na krajnji rezultat, već da se koncentriraju na igru i daju sve od sebe da igraju što bolje

Rukometaši PPD Zagreba danas u 8 sati putuju u Barcelonu, a kući će krenuti odmah nakon utakmice, koja počinje u 20.45. Riječ je o susretu 4. kola elitne skupine Lige prvaka. Zagrebaši imaju tri poraza u nizu, a vjerojatno će se dogoditi i četvrti jer je Barca favorit.

– S obzirom na to da sam došao u klub tek prije nekoliko dana, jasno je da nisam imao dovoljno vremena za pripremu momčadi za taj susret i gostovanje kod najtežeg mogućeg suparnika. Ono što sam rekao dečkima i što danas od njih očekujem jest da ne misle ni u jednom trenutku na krajnji rezultat, već da se koncentriraju na igru i daju sve od sebe da igraju što bolje. Minimum koji se od njih očekuje jest da ulože svu svoju energiju tijekom svih 60 minuta utakmice. Što se tiče zdravstvenog stanja igrača, mogu se požaliti samo na lakšu ozljedu Senjamina Burića, ali bi danas trebao igrati – rekao je Vlado Šola, novi trener zagrebaša.

Zvonimir Srna lani je u Barceloni odigrao prve minute u Ligi prvaka.

– To je iskustvo koje nikada neću zaboraviti – istaknuo je Srna. (dm)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije