Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lov na dijamante
Povratak na članak

Hoće li uprava Bayerna počastiti Kovača kao nikoga do sada?

Procjenjuje se da će Ajaxovi dijamanti, dođu li u paru, budući klub stajati više od 150 milijuna eura

Komentari 9

PI
Pierro12
10:44 13.12.2018.

Ako nastavi ovako, iako je tesko, Niko ostaje. Preuzeo je klub u teskoj situaciji, i kako se cini, to mu je postao trademark, zastitni znak, preuzima klubove koji su u velikom padu ili bankrotu. I svuda je napravio rezultat. Celnici Bayerna napravili su gresku za greskom, i sada su svi shvatili, da nema vise mrdanja i da je Kovac, do sada, radio ustvari nemoguce. Ako dobije pojacanja, i ako budu prava pojacanja, eto Bayerna opet na krilima. Ovaj put sa Kovacem na klupi. Sretno Niko. Silan momak i brat. Pratimo vas jos iz Frankfurta. Pozz svim Hrvatima.

VL
PI
pinkec
16:41 13.12.2018.

Plaču i kmeče mrzitelji hrvatskih uspjeha, a imaju i zašto: Zlatna lopta Luki, Srebro Vatrenim na SP, Sandra Perković daleko ispred svjetske klase, Srbić Zlatni u gimnastici, Raketa, Mandžo, ... da ne nabrajam dalje!

VL
DU
Deleted user
18:29 13.12.2018.

"začarani krug" autorskog stila: usta-jednjak-želudac-tanko crijevo-debelo crijevo-usta - jednjak...……….

VL
ST
stormrider
09:10 13.12.2018.

Hoce, pocastit ce ga u 2019, s tim sto ce mu dat nogu u ritku!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.