Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKSA NA RIJEKU

Hoće li se pokazati dobrim? Za Rijeku će večeras debitirati igrač Real Sociedada

Rijeka: HNK Rijeka i HNK Gorica odigrale 1:1
Goran Kovacic/PIXSELL
07.08.2022.
u 09:59

– Moramo biti agresivni i nametnuti se od prve minute. Znamo njihov stil igre, uvijek je isti. Mlada su momčad koja igra fizički dominantan nogomet, ali su igrači i tehnički jako potkovani - rekao je Dragan Tadić

Nogometaše Rijeke večeras (21 sat) u Kranjčevićevoj čeka ogled 4. kola SuperSport HNL-a protiv Lokomotive. Bijeli su poraženi na posljednjem gostovanju u Kranjčevićevoj, ali trener Rijeke Dragan Tadić smatra da ima recept za pobjedu:

– Moramo biti agresivni i nametnuti se od prve minute. Znamo njihov stil igre, uvijek je isti. Mlada su momčad koja igra fizički dominantan nogomet, ali su igrači i tehnički jako potkovani.

Za momčad Rijeke konkuriraju Andres Solano, ali i Nais Djouahra, koji bi mogao imati premijeru nakon dolaska iz Real Sociedada.

Domaćin Lokomotiva sigurno će ići po tri boda.

– Rijeka je kvalitetna momčad koja je imala određenih promjena tijekom ovog prijelaznog roka. Doveli su nova pojačanja, mislim da su i dalje među najkvalitetnijim momčadima u ligi – poručio je trener lokosa Silvijo Čabraja.

Što se tiče Lokomotivina kadra, Marić se vratio nakon suspenzija, Pivarić trenira normalno i konkurira za početnih 11.

– Nažalost, izgubili smo Aliyua na tri-četiri tjedna zbog ozljede u Šibeniku, no manje-više zdravstveno stanje je vrlo zadovoljavajuće. Mislim da će Rijeka večeras isto kao i mi ući otvorenog garda po pobjedu, pa će utakmica biti vrlo zanimljiva – kaže Čabraja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije