Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI BAKIN GOL

Hoće li se Ivković sjetiti ovoga kad večeras kroči na Poljud?

Blaž Slišković
Screenshot Youtube
Autori: av/VLM, om
08.05.2013.
u 13:31

Iz igračkih dana, dok je branio za Crvenu zvezdu, trener Lokomotive pamti jednu ružnu uspomenu s Poljuda

Kada večeras kroči na poljudski travnjak, treneru Lokomotive Tomislavu Ivkoviću neminovno će se u sjećanju pojaviti jedan trenutak iz 1984. godine, možda će mu zapeti i knedla u grlu. Tada je kao vratar Crvene zvezde igrao derbi protiv Hajduka u Poljudu i primio pogodak koji je morao zapamtiti. Blaž Slišković zabio mu je gol direktno iz kornera koji se i danas prepričava po Splitu, spada u red legendarnih. Upravo je Baku Sliškovića trener bijelih Igor Tudor spomenuo na konferenciji za novinare uoči finala Kupa, slučajno ili ne...

Pogledajte video  OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije