Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNI ODUSTATI

Hoće li se engleski klubovi ipak predomisliti oko Superlige?

Premier League - Leeds United v Liverpool
PAUL ELLIS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
20.04.2021.
u 18:30

Engleska Premier League poziva svoje klubove da odustanu od igranja u Superligi...

Engleska nogometna Premier liga objavila je kako je nakon sastanka sa sudionicima 'jednoglasno i snažno' odlučila odbaciti plan pokretanja Superlige te kako namjerava pokrenuti korake protiv šest engleskih klubova koji su pristali sudjelovati u tom natjecanju.

Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United i Tottenham Hotspur namjeravaju biti dijelom Superlige, natjecanja koje ne bi bilo pod okriljem Uefa-e, a taj je potez naišao na kritike javnosti.

- Premier liga razmatra sve dostupne akcije kako se ovakva situacija ne bi dodatno razvila. Liga će nastaviti surađivati sa svojim sudionicima, navijačima, Vladom, Uefa-om, FA-om... kako bi zaštitila najbolje interese nogometne igre te poziva klubove koji su uključeni u novopredloženo natjecanje da odmah prekinu svoje sudjelovanje u njemu. Premier liga zahvaljuje navijačima i svim sudionicima na podršci koju su nam pokazali u ovom važnom pitanju. Ta reakcija dokazuje koliko naša otvorena piramida i nogometna zajednica znače ljudima - objavila je Premier liga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije