Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.06.2014. u 14:00

Saša Sušec ima dobar dramaturški ton, ne urla poput Drage Ćosića kad padaju golovi, ali nije ni pospan poput Marka Šapita

Za razliku od nekih kolega, ja mislim da je Tina Katanić baš stvorena za Brazuku. Pa uz nogomet su se uvijek vezivale ljepotice, nogometaši i misice su u našem podneblju kao ulje i salata. I zašto onda, nakon što nam Samovojska satima maše onim dugim rukama i objašnjava taktiku Urugvaja, ne bi neka plava zgodna dama najavila malo opuštajućeg tona. Na koncu, nogomet i jest zabava. Ali ima tu prostora da se priča i o temama na rubu nogometa.

Neki mi je dan (nakon utakmice s Brazilom) poznanik tvrdio: "Da, sudac nas je oštetio, ali ne brini. Nadoknadit će nam to protiv Kameruna i Meksika ako nam zatreba." Upitah ga zašto tako misli, a on je ispalio: "Zato što nam je FIFA uvijek bila naklonjena, za razliku od UEFA-e." I onda mi prezentirao svoj "doktorski rad": "Gledaj", kaže, "sjeti se samo četvrtfinala s Nijemcima na Europskom prvenstvu u Engleskoj kad nas je sudac ubio. A sjeti se sad četvrtfinala s tim istim Nijemcima dvije godine poslije na Svjetskom prvenstvu kad im je isključio igrača." Malo sam se zamislio, a on nije prestajao nabrajati: na tom istom SP-u sudac nam je svirao sumnjiv penal protiv Rumunja, pa je u polufinalu Francuzima isključio Blanca, pa je na sljedećem SP-u u Japanu i Južnoj Koreji poništio par golova Talijanima, a na SP-u u Njemačkoj Šimuniću dodijelio tri, četiri... ne znam ni ja koliko žutih kartona.

A na EP-ima nas, tvrdi, redovito kradu: krali su nas u Engleskoj, pa u Portugalu (protiv Francuza), a u Austriji sudac Biliću nije dopustio zamjenu i onda su nam Turci zabili gol. Eto, čini se zgodna tema za Brazuku da se uvjerimo ima li ova poznanikova analiza smisla.

PLUS

HTV2, Kolumbija – Obala Bjelokosti: Saša Sušec ima dobar dramaturški ton, ne urla poput Drage Ćosića kad padaju golovi, ali nije ni pospan poput Marka Šapita

MINUS

Nova TV, večernji program: Ovdje se ništa nije promijenilo "od stoljeća sedmog". Poslije odličnog Dnevnika uporno se vrte beskrajno dosadne sapunice

Komentara 10

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
14:25 20.06.2014.

A zašto bi Meksiko trebao biti pokraden od sudaca u srazu s Hrvatskom? Koji to um zaziva takav rasplet? Gdje ti je karakter čovječe? Imaš li bar malo morala? Kakva bi to pobjeda trebala biti koja bi bila ostvarena na takav kukavički način? Ako ti je promaknulo, a vidim da je, Meksiko je oštećen protiv Kameruna gdje su mu poništena dva regularna gola! Meksiko je zapravo pobijedio Kamerun 3:0 u igri gdje je Kamerun imao svih jedanaest igrača ne travnjaku, ali priznato je samo 1:0 sučevom greškom!

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
14:31 20.06.2014.

Hrvatska ako može neka pobijedi svojom igrom i tome se nadam kao svaki hrvatski navijač. Ako Hrvatska bude lošija na terenu i ne može ostvariti pobjedu, neka dalje ide onaj tko bude bolji. To je nogomet.

BE
berija
14:46 20.06.2014.

Potom će novinar, autor ovog članka, pisati ako je u hrvatskoj korupcija i nemoral na djelu. Istodobno, kad bi trebalo zazivati pošteno suđenje, on se kroz svog "poznanika" poziva na to da se malo i za nas krade. Suci su lopovi, osim ako potkradaju druge za naš račun. Kućni odgoj je, izgleda, zatajio, a ne građanski odgoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije