Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELJKO MRŠIĆ
Povratak na članak

'Hoće li Hezonja igrati za Hrvatsku? Voljeli bismo, ali tu se ne pita nas'

– Hezonja prvu ne može igrati jer u petak sa svojim Unicsom igra u Beogradu protiv Zvezde i voljeli bismo ga vidjeti u Finskoj. No tu se ne pita samo nas, treba vidjeti što će klub odlučiti.

Komentari 2

Avatar von Šoštarić
von Šoštarić
00:46 23.11.2021.

Zakaj uporno vi novinari gurate tog Hezonju u repku i zakaj pišete takve bedastoče.?Dečko ima neku svoju briju i po meni nije baš na čisto sa svojom glavom.NIje on za repku bez obzira na njegov talent jer on sam ne želi iskoristiti svoje potencijale.Malo mu se da malo ne da.Blesavi ljenguza..

VL
CH
che9
10:05 23.11.2021.

pa zamolite ga još jednom lijepo, buahahahah

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.