Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak akcije

Hoće li češljati i agenciju Mamićeva sina

Mario Mamić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
05.07.2015.
u 19:44

Istražiteljima bi tako, osim transfera Luke Modrića i Dejana Lovrena, mogli biti zanimljivi transferi i drugih nogometaša poput Tina Jedvaja, Milana Badelja, Matea Kovačića...

– Zadovoljni smo što je sutkinja istrage prihvatila naš prijedlog te smanjila broj svjedoka čije saslušanje je USKOK predložio. No, nismo zadovoljni što nije usvojen naš prijedlog da se istražni zatvor zamijeni mjerom opreza zabrane kontakata sa svjedocima. Žalit ćemo se čim dobijemo pisano obrazloženje odluke - rekao je Darko Maržić, odvjetnik Damira Vrbanovića. A među svjedocima koje je USKOK predložio ima i nekoliko nogometaša, a očekuje se da će tijekom istrage na klupu za svjedoke sjesti i više bivših nogometaša Dinama.

>> Modrić istražiteljima potvrdio da je novac išao braći Mamić?

Istražiteljima bi tako, osim transfera Luke Modrića i Dejana Lovrena, mogli biti zanimljivi transferi i drugih nogometaša poput Tina Jedvaja, Milana Badelja, Matea Kovačića... Riječ je o nogometašima koje je Dinamo prodao u razne europske klubove i na kojima je Mamić, barem prema pisanju medija, zaradio oko 100 milijuna eura. Svi ti transferi vjerojatno će se pročešljati tijekom istrage, a može se očekivati i da istražitelji pročešljaju poslovanje menadžerske agencije Mamićeva sina koja se bavila nekima od tih transfera.

>> Evo što je Zdravko Mamić o mogućem uhićenju kazao Stankoviću u prosincu prošle godine

>> Najstariji brat Stojan: Dušom i tijelom sam uz braću, sve je isfabricirano...

Ključne riječi

Komentara 38

KA
Karizma
20:06 05.07.2015.

A gdje su drugi menedzeri tipa ŠOŠO ili Naletilic ili Zadarski kralj Sinovcic.Samo stisnite nogometase i trazite izvode po racunima pa ce te vidjeti koliko keševine je otislo u privatne đepove bez placanja poreza.Nislim da je vec pocela bjezanija u Bosnu.

BA
barbaizamerike
20:46 05.07.2015.

porezna triba procesljati svakog sumnjivog gradanina ali triba isto tako procesljati I poreznu navescu samo svoj slucaj u zagrebu sam kupio nekretninu I otiso za ameriku i ostavio sve papire kod gospodina ivana sarica koji je imo agenciju za prodaju nekretnina I usput radio u opcini kad je bila procjena nekretnine koju sam kupio zvali su me da dodem I da se nadem sa poreznikom nisam dosao I on je procjenio moju nekretninu troduplo vise nego sto sam je platio to je velika sramota I pljacka od porezne uprave

MI
miskec56
22:08 05.07.2015.

ako je pravne države, istraga mora biti cjelovita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije