Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKA INSPEKCIJA

HNS u roku od 15 dana mora izbaciti Lokomotivu iz lige!?

Dinamo, Lokomotiva
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
14.02.2014.
u 09:16

Sportska inspekcija naređuje HNS-u u roku od 15 dana ukinuti Lokomotivi prvoligašku licencu za sezonu 2009./10, a Hrvatskom dragovoljcu za tekuću 2013./14. sezonu

Na adresu Hrvatskoga nogometnoga saveza jučer je stiglo rješenje službe Sportske inspekcije Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta koje potpisuju glavna sportska inspektorica Klaudija Miloš Lončar i viši državni sportski inspektor Mario Dubravčić, doznaje Novi list.

Prema spomenutom rješenju, sportska inspekcija naređuje HNS-u u roku od 15 dana ukinuti Lokomotivi prvoligašku licencu za sezonu 2009./10, a Hrvatskom dragovoljcu za tekuću 2013./14. sezonu.

Po tome ispada da Hrvatski nogometni savez u roku od petnaest dana mora Lokomotivu i Hrvatski dragovoljac praktično isključiti iz natjecanja Prve HNL, odnosno neizravno pet zadnjih prvenstava proglasiti neregularnim! Uz spomenute točke, sportska inspekcija u rješenju naređuje Hrvatskom nogometnom savezu i usklađivanje Statuta od 5. srpnja 2012. godine s odredbama Zakona o sportu, odnosno ukidanje licence NK Vinogradaru za Drugu HNL u sezoni 2013./14, što bi značilo proglasiti i tekuću drugoligašku sezonu neregularnom.

>>Izvorni članak pročitajte OVDJE!

Komentara 50

CE
cenzura
10:22 14.02.2014.

Neosporno je da u našem nogometu ima puno neregularnosti kao i u svim evropskim i svijetskim ligama no ovo nema veze s neregularnošću već je ovo direktni i osobni obračun Jovanović-Mamić koji samo još više urušava naš domaći nogomet koji je već na samom dnu. Po ovom što tvrdi ova navodna inspekcija niti jedna liga u Evropi nije regularna. Pa pogledajte samo klubove u Španjolskoj, Italiji itd itd... Svi oni imaju svoje manje klubove gdje šalju igrače (na posudbu), pomažu u finaciranju itd itd...

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
10:47 14.02.2014.

a što kad sud usvoji žalbe i poništi rješenja jovanovićeve "inspekcije"? hoćemo li onda konačno dočekati njegovu ostavku ili barem smjenu????

Avatar MarkoHR
MarkoHR
10:01 14.02.2014.

Sportska inspekcija je samo Jovanovićeva stranačka policija, ili produžena ruka njegove volje i vlasti. Glavna inspektorica Klaudija Miloš Lončar uopće ne skriva kako je fan Hajduka, a inspektor za klubove je Slobodan Janić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije