Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Facebooku

HNS traži volontere za utakmicu sa Srbijom, navijači ih izvrijeđali

Volonteri (1)
Screenshot HNS
25.02.2013.
u 21:44

"Što dobivaju volonteri? Prepoznatljivu službenu uniformu, dnevnu kartu za prijevoz u gradu Zagrebu i dnevni obrok"

Hrvatski nogometni savez na svojoj službenoj stranici objavio je da se traže volonteri koji bi radili na utakmici Hrvatske i Srbije. Tu vijest stavili su i na svoju Facebook stranicu, a navijačima to baš i nije sjelo pa ih je velika većina izvrijeđala.

Obavijest HNS-a:

\"Budite dio jednog od najznačajnijih sportskih događaja u 2013! Kako bi osigurali kvalitetnu organizaciju na stadionu \"Maksimir\" tražimo odgovorne i komunikativne osobe za pomoć u sljedećim aktivnostima:

Rad u akreditacijskom centru, Rad na opremanju stadiona, Rad na poslovima promocije, Rad u zoni za navijače, Sudjelovanje u organizaciji Dana nogometa, Rad na distribuciji informacija i usmjeravanje gledatelja na stadionu
\", stoji u pozivu HNS-a.

Što dobivaju volonteri? Prepoznatljivu službenu uniformu, dnevnu kartu za prijevoz u gradu Zagrebu i dnevni obrok, potvrdu o volontiranju te sponzorski poklon paket.

A koje uvjete volonteri moraju zadovoljiti, pročitajte OVDJE!

Evo i nekih od komentara ljutitih navijača:

\" Da nebi malo platili ovaj siromašan narod!!!! Sram vas može biti.....a puni ste para. Neka \"veliki\" Šuker da od svoje love malo......\"

\"Prvo nas lažete za karte, još bi da radimo besplatno\"

\"Potražite volontere na Njuškalu\"

\"Zovite volontere kojima ste gratis podijelili ulaznice. Neka ih i odrade!\"

\"Mene bi bilo sram ovako nešto objaviti! Ajde da ste siromašan savez...\"

>>>Ulaznica još uvijek ima! Na Njuškalu koštaju i do 2000 kn

Ključne riječi

Komentara 9

PA
Paket
21:58 25.02.2013.

A zašto ih ne bi vrijeđali??? Napravili su cirkus s ulaznicama, a sad bi još i da im se besplatno radi.. ja to od srama ne bi mogao tražiti

HE
hey
22:11 25.02.2013.

oni bi besplatno da se radi za njih ,a oni bi uzeli sebi lovu i nikome je nebi dali, a jesu pametni

JA
JackRussell
21:56 25.02.2013.

Ne vidim čemu vrijeđanje, nema velikog natjecanja, utakmice, sportskog događaja u svijetu gdje nacionalni savezi ne traže volontere radi pomaganja oko događaja. Uostalom, nitko vas ne tjera da to prihvatite, zato se i zove "volonterski posao".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije