Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobre vijesti

HNS poslao fizioterapeuta u Torino, Mandžukić će biti spreman za Bugarsku!?

Mandžukić, Modrić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/8
02.10.2015.
u 17:24

Mario Mandžukić ima veliku želju za povratkom na travnjak, ostaje pitanje hoće li ga novi izbornik koristiti u dvoboju protiv Bugarske ili tek na Malti.

Hrvatska nogometna reprezentacija okupit će se u ponedjeljak, 5. listopada, u Zagrebu te pod vodstvom novog izbornika Ante Čačića započeti pripreme za kvalifikacijske dvoboje s Bugarskom i Maltom. Zanimljivo, kockasti će prva dva treninga odraditi u Kranjčevićevoj ulici, piše Goal.com.

A zanimljivih bi vijesti moglo biti oko Marija Mandžukića. Napadač Juventusa posljednjih je dana "out" zbog ozljede bedrenog mišića, no hrvatski se SuperMario oporavlja brže od svih predviđanja. U cjelokupnoj situaciji oko našeg udarnog napadača odlično je reagirao HNS koji prije nekoliko dana u Torino poslao i fizioterapeuta Nderima Redžaja.

Taj je dvojac u Torinu marljivo radio danima, pa su povratne informacije prema HNS-u jako pozitivne. Mario Mandžukić ima veliku želju za povratkom na travnjak, ostaje pitanje hoće li ga novi izbornik koristiti u dvoboju protiv Bugarske ili tek na Malti. No, možda Čačić, s obzirom na sjajnu formu Nikole Kalinića, poštedi Marija Mandžukića pa ga potpuno zdravog vrati – Juventusu.

Cijeli tekst o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji pročitajte na portalu Goal.com.

>>Prvi problemi za Čačića: Mandžukić neće igrati protiv Bugarske?

Komentara 7

KT
komen_tar
17:58 02.10.2015.

O ne...

21
215794
18:10 02.10.2015.

Po meni to je losa vijest

SS
sokac sa drave
20:53 02.10.2015.

Ja kao njegov slavonac kazem ne!Poslije odlaska iz Njemackog nogometa totalno je izvan forme i mora stati u red i sa dobrim utakmicama se nametnuti selektoru.Pa necemo valjda kao dalmosi neka ih igra osam u repki bitno je da su nasi.Kao ono nedavno kod Stimca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije