Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVEČANOST U HNK

HNS-ova 100. obljetnica: Savićević stiže, no ne Bilić i njegov stožer

platini
Slavko Midžor/PIXSELL
02.12.2012.
u 12:04

Nakon priredbe u HNK dio uzvanika otići će na utakmicu Lige prvaka Dinamo – Dinamo Kijev, a veći broj gostiju preselit će se u obližnji hotel Westin u kojem će utakmicu gledati na video-zidu

Velik broj uzvanika doći će u utorak na završnu proslavu 100. godišnjice Hrvatskog nogometnog saveza, očekuje se oko 650 gostiju. Svečana akademija održat će se u Hrvatskom narodnom kazalištu, tijekom jednosatne priredbe bit će prikazan prigodni film o HNS-u, a govore bi trebali, uz predsjednika HNS-a Davora Šukera, održati i predsjednik Fife Joseph Blatter te predsjednik Uefe Michel Platini.

Uoči priredbe u HNK Blatter će se sastati s predsjednikom Republike Hrvatske dr. Ivom Josipovićem, nakon čega će održati i konferenciju za novinare. U HNS-u će tek u ponedjeljak znati točan popis gostiju, no u subotu je dolazak otkazao počasni predsjednik Bayerna Franc Beckenbauer koji ima obveze na njemačkom Sky Sportu. Ali je zato stigla potvrda iz Crnogorskog nogometnog saveza o dolasku njihova predsjednika Dejana Savićevića.

Na svečanost su pozvani svi nogometaši koji su odigrali barem jednu minutu za reprezentaciju Hrvatske (a bome ih je pod vodstvom Otte Barića bilo 50-ak!), no zbog obveza neće se svi i pojaviti. Dolazak su tako otkazali, primjerice, Robert Prosinečki, Slaven Bilić, Nikola Jurčević i Aljoša Asanović zbog obveza u turskom, odnosno ruskom prvenstvu, ali unatoč izostanku nekih velikih imena, bit će to skup na kojem će se okupiti većina onih koji barem nešto znače (ili su značili) u hrvatskom nogometu. I ne samo u nogometu, jer su, osim političkih lidera (usput, premijer Zoran Milanović zbog obveza je također otkazao dolazak), pozivnice dobili i brojni vrhunski sportaši, treneri i dužnosnici iz drugih sportova.

Ključne riječi
HNS

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije