Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema razloga za suspenziju

HNS: Nema postupka protiv Mamića i Marića

Zoran Mamić
Goran Stanzl/Pixsell
03.09.2010.
u 17:55

Priopćenje Disciplinske komisije HNS-a u vezi s odlukom o Uefinu materijalu o prvoj finalnoj utakmici Hrvatskoga nogometnog kupa 2009. između NK Dinama i HNK Hajduka donosimo u cijelosti.

Disciplinska komisija HNS je na sjednici održanoj 03. rujna 2010. razmotrila materijale koje je dostavila UEFA, a odnose se na izvješće koje je sastavila, prema informaciji UEFA-e, njemačka policija.

U izvješću se spominje prva finalna utakmica Hrvatskog nogometnog kupa odigrana 13. 05. 2009. između NK Dinamo i HNK Hajduk, na kojoj su se navodno dogodile određene nepravilnosti.

Temeljem tog jedinog dokumenta kojim raspolaže, Disciplinska komisija je utvrdila da nema osnova za pokretanje disciplinskog postupka protiv nogometnih djelatnika koji su spomenuti u razgovoru između dvije osobe iz Njemačke i Hrvatske, od kojih je jedna neidentificirana.

Osnovom takve dokumentacije i činjenica koje su dostupne Disciplinskoj komisiji, utvrđeno je da nema mogućnosti za poduzimanjem bilo kakvih procesnih radnji protiv bilo kojeg nogometnog djelatnika koji se spominje u ovom slučaju.

Zbog svega navedenog, Disciplinska komisija nije pokrenula disciplinski postupak temeljem dostavljene dokumentacije, te će se o tome izvijestiti i nadležno tijelo UEFA-e, s kojom će, kao i Hrvatski nogometni savez u cjelini, usko surađivati i djelovati u svim slučajevima u kojima će to biti potrebno.,
piše u priopćenju objavljenom na stranicama HNS-a.

Ključne riječi

Komentara 33

TH
torca hz-hb
18:09 03.09.2010.

ima li ijedan korektan novinar koji će napisati korektno za glupana marića. ili je kupljen, ili je mamićev dupelizac ili nema pojma o suđenju. u svakom slučaju mu treba zabranit suditi!

TH
torca hz-hb
18:05 03.09.2010.

smijurija. nabijem i hns i markovića!

VI
vidimškoj
19:14 03.09.2010.

Prepošteni ka i Sanaderov KRADEZE.Moja isprika lpovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije