Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za Euro

HNS dobio još jedan nepovoljan odgovor Uefe: Bod se oduzima i na ljestvici trećeplasiranih!

Norveška - Hrvatska
Foto: Reuters
22.09.2015.
u 13:54

Naime, najbolji treći izravno će u Francusku i na toj ljestvici taj oduzeti bod trenutačno ima i veću važnost nego na ukupnoj tablici kvalifikacijske skupine

Hrvatski nogometni savez poslao je upit gleda li se bod manje i kad se slaže ljestvica trećih reprezentacija. Odgovor je nepovoljan, doznaje Goal.com.
Time zapravo nitko nije ni razbijao glavu dok je Hrvatska u rujan ulazila s čela skupine. No, nakon šokova u Bakuu i Oslu, pa promjene izbornika, postalo je važno kako Hrvatska stoji na ljestvici trećih reprezentacija svih skupina.

Naime, najbolji treći izravno će u Francusku i na toj ljestvici taj oduzeti bod zapravo trenutačno ima i veću važnost nego na ukupnoj tablici kvalifikacijske skupine. Jer s bodom više-manje, Hrvatske mora pobijediti u dvije utakmice, a Norveška ne smije pobijediti u Italiji kako bi kockasti bili drugi.

A ostanu li treći, vjerojatno neće izravno na Euro! Naime, kako je i sam HNS dvojio oduzima li se našima bod i na toj mini ljestvici trećih momčadi svih skupina, uputio je pitanje Uefi. Danas je stigao odgovor: Da, i na toj ljestvici imate bod manje!

Ljestvicu trećeplasiranih reprezentacija pogledajte na Goal.comu.

>>Strani mediji šokirani: Unatoč nacističkom pozdravu, Hrvatska zaposlila Šimunića

Komentara 11

SM
SmellsLikeŠit
14:24 22.09.2015.

A kaj su mislili? To samo govori koliki im je IQ.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
14:58 22.09.2015.

S tim bodom imali bi realne šanse biti najbolja trećeplasirana momčad (ako Norveška ostane druga). Ovako nam, uz očekivani izostanak pobjede Ukrajine protiv Španjolske, treba i kiks Mađarske, koja igra doma s Farskim otocima...

ST
stimo
15:25 22.09.2015.

ostoja likuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije