Naslovnica Sport Nogomet

HNS dobio još jedan nepovoljan odgovor Uefe: Bod se oduzima i na ljestvici trećeplasiranih!

Naime, najbolji treći izravno će u Francusku i na toj ljestvici taj oduzeti bod trenutačno ima i veću važnost nego na ukupnoj tablici kvalifikacijske skupine
22. rujna 2015. u 13:54 11 komentara 2601 prikaza
Norveška - Hrvatska
Foto: Reuters

Hrvatski nogometni savez poslao je upit gleda li se bod manje i kad se slaže ljestvica trećih reprezentacija. Odgovor je nepovoljan, doznaje Goal.com.
Time zapravo nitko nije ni razbijao glavu dok je Hrvatska u rujan ulazila s čela skupine. No, nakon šokova u Bakuu i Oslu, pa promjene izbornika, postalo je važno kako Hrvatska stoji na ljestvici trećih reprezentacija svih skupina.

Naime, najbolji treći izravno će u Francusku i na toj ljestvici taj oduzeti bod zapravo trenutačno ima i veću važnost nego na ukupnoj tablici kvalifikacijske skupine. Jer s bodom više-manje, Hrvatske mora pobijediti u dvije utakmice, a Norveška ne smije pobijediti u Italiji kako bi kockasti bili drugi.

A ostanu li treći, vjerojatno neće izravno na Euro! Naime, kako je i sam HNS dvojio oduzima li se našima bod i na toj mini ljestvici trećih momčadi svih skupina, uputio je pitanje Uefi. Danas je stigao odgovor: Da, i na toj ljestvici imate bod manje!

Ljestvicu trećeplasiranih reprezentacija pogledajte na Goal.comu.

>>Strani mediji šokirani: Unatoč nacističkom pozdravu, Hrvatska zaposlila Šimunića

sas
PREVENTIVA
Liječnik savjetuje: U ovim situacijama je potrebno tražiti drugo mišljenje stručnjaka

A1 izdvaja za Vas

 • SmellsLikeŠit:

  A kaj su mislili? To samo govori koliki im je IQ.

 • Avatar Ron Burgundy
  Ron Burgundy:

  S tim bodom imali bi realne šanse biti najbolja trećeplasirana momčad (ako Norveška ostane druga). Ovako nam, uz očekivani izostanak pobjede Ukrajine protiv Španjolske, treba i kiks Mađarske, koja igra doma s Farskim otocima...

 • stimo:

  ostoja likuje