Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HKS:

Završnica Kupa Krešimira Ćosića održava se u Zadru

Cibona - MZT
Igor Kralj/PIXSELL
26.01.2016.
u 17:04

Zasad su poznata tri sudionika završnog turnira: branitelj naslova Cedevita, Zadar i riječki Kvarner 2010, a za preostalo mjesto borit će se Jolly JBS i Cibona.

Na 10. sjednici Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza održanoj u utorak u Zagrebu odlučeno je da se organizacija završnog turnira Kupa Krešimira Ćosića povjeri Košarkaškom savezu Zadarske županije i tvrtki Sport Event - Zadar, a igrat će se u razdoblju od 16. do 18. veljače.

Zasad su poznata tri sudionika završnog turnira: branitelj naslova Cedevita, Zadar i riječki Kvarner 2010, a za preostalo mjesto borit će se Jolly JBS i Cibona. Posljednja četvrtfinalna utakmica bit će odigrana 10. veljače u Šibeniku, s početkom u 19 sati.

Članovi Upravnog odbora predložili su Glavnom tajniku HKS-a Željku Drakšiću da se se na mjesto Stručnog tajnika imenuje bivši reprezentativac i izbornik muške reprezentacije Josip Jerko Vranković, koji bi na toj dužnosti trebao naslijediti Borisa Jakimenka.

U utorak je donesena i odluka o imenovanju članova Stručnog savjeta HKS-a za žensku košarku. Za predsjednicu je izabrana proslavljena reprezentativka Danira Nakić Bilić, a za članice mahom njezine bivše suigračice Korana Longin, Vedrana Grgin, Koraljka Hlede, Sandra Madir i Anđa Jelavić. Kao jedini član imenovan je dugogodišnji trener Željko Ciglar koji obnaša i dužnost povjernika natjecanja u A1 ženskoj košarkaškoj ligi.

>> Cedevita pobjedom 96-65 nad Goricom do polufinala Kupa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije