Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA BAVARACA

Hitzfeld o Mandži: Bayernu treba i jaka klupa

Mario Mandžukić (1)
fcbayern.telekom.de/de
25.07.2012.
u 13:00

Švicarski izbornik smatra da će Gomez zadržati mjesto prvog napadača sljedeće sezone

Nekadašnji napadač Bayerna Ottmar Hitzfeld Mariju Mandžukiću ne predviđa veliku minutažu u dresu Bayerna. Pored Marija Gomeza on i Claudio Pizzaro po njegovu su mišljenju tek rezerve.

– Dobro je što će Gomez imati konkurenciju. Klubu su potrebni jaki napadači čak i na klupi, a to je ono što je Bayernu nedostajalo prošle sezone. No Gomez je čvrst i dobro će se snaći u toj situaciji – rekao je aktualni izbornik Švicarske.

Komentara 2

DR
dragogera
14:47 25.07.2012.

ceka ga sudbina olica i pranjica,jer bayern je postao nacionalisticki klub,ribery ,roben, te njemci.a kad robben nije u formi da prodje 4 igraca pa gurne gomezu na gol liniju,los je igrac i krivac za sve neuspjehe.

DU
Deleted user
15:45 25.07.2012.

ja bih volijo biti klupa u Bayernu,nego prva postava Reala,sigurnije je,i bolje placeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije