Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Švicarske
Povratak na članak

Hitzfeld ljutit jer igra u gradu u kojem će igrati i Hrvatska: Netko mora odgovarati za to

- Brazil je velika država i trebalo je razmišljati unaprijed. Kad je riječ o održavanju tako velikog natjecanja, onda je to trebalo biti u gradovima koji su povezani i koji su blizu jedan drugome

Komentari 7

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:37 09.01.2014.

Ne govorim to samo zato jer je Hrvatska dovedena u tešku situaciju, ali onaj koji je radio raspored nije baš pri zdravoj pameti. Kako drugačije objasniti da A2 (Hrvatska) mora u istom tjednu putovati osam puta duljim relacijama nego A3 (Meksiko). Organizator je slagao raspored, ali Fifa je odobrila. Ali nije to ništa naspram fijaska koji se sprema u Kataru.

VL
MO
moslavina9954
10:01 09.01.2014.

Koji glupi naslov!Pa nije ljutit zato što će igrati u gradu u kojem će igrati i Hrvatska,nego zbog klime i tko zna čega još.

VL
TO
tomicro
11:42 10.01.2014.

Mislim da su sve reprezentacije izlozene ovakvim nepogodoma,sto se tice dugih putovanja,aklimatizacije i tehnike. Da svabe uvijek imaju zadnju rijec je odavno poznato. Traze dlaku jajetu kad ni jaja nema.

VL
DU
Deleted user
07:32 11.01.2014.

Ma glupost...., što onda reći kad se 2022 bude igralo prvenstvo u Kataru, onda će ovom gospodinu smetati što će se igrati u pustinjama jer je njihov gotovo svaki grad napravljen u pustinji !!!!! Mislim da on već sada pilii naopako, odnosno ak Švicarci ne prođu relativno laku grupu da imaju alibi zašto nisu prošli.......!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.