Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati stručnjak objasnio

Hitzfeld: Lewandowski je bolji igrač od Mandžukića, pogotovo za Bayern

Mario Mandžukić
nph/Victor Blanco
14.02.2015.
u 14:10

- Ono što je pokazao u Bayernu je dobro, ali mora još napredovati. I u Borussiji mu je trebalo neko vrijeme za prilagodbu. Iako trenutačno ne zabija golove, puno više sudjeluje u igri od Mandžukića

Mario Mandžukić u ljeto prošle godine odlučio je napustiti Bayern jer je shvatio da je u klub stigla konkurencija koja će ga 'preseliti na klupu'. Ne zato što smatrao da je Robert Lewandowski bolji igrač, već zato što se znalo da će ga Guardiola preferirati i forsirati. Hrvatski reprezentativac otišao je u Atletico, a pola godine kasnije postao je junak Vicente Calderona.

Postigao je 19 golova, donio Atleticu Superkup, rušio Real, zabijao Barceloni... S druge strane, Lewandowski je postigao svega deset golova, a navijači ga sve češće kritiziraju. No, bez obzira na sve navedene činjenice, legendarni trener Ottmar Hitzfeld smatra da njegov bivši klub nije donio lošu odluku.

- Lewandowski je bolji od Mandžukića, posebno za Bayern. Razlog je jednostavan: više surađuje i sličniji je nogometnoj filozofiji koju Guardiola preferira, prenosi Sport1 izjave poznatog trenera.

Bivši trener Bayerna smatra da poljski napadač ima još prostora za napredak.

- Ono što je pokazao u Bayernu je dobro, ali mora još napredovati. I u Borussiji mu je trebalo neko vrijeme za prilagodbu. Iako trenutačno ne zabija golove, puno više sudjeluje u igri od Mandžukića i na taj način pomaže momčadi u puno segmenata, zaključio je Hitzfeld.

>>Pep: Lewandowski je nezadovoljan mojim stilom igre? Pa nije on toliko težak...

>>Mandžo je u dresu Bayerna bio korisniji od Lewandowskog!

Komentara 27

L0
luena 01
14:34 14.02.2015.

hahahah je ,samo u sezoni nije postigao golova za Bayern kao Mario.... Zadrzite vi Lewandowskog i gledajte kako se Mario slavi....

Avatar white socks
white socks
14:39 14.02.2015.

Mario je toliko pritiskao i maltretirao protivničke obrambene igrače da je to bilo strašno.

MA
MagnusJohnson
14:43 14.02.2015.

Lewandski stoji naprijed i nada se da će zabiti gol, Mandžukić je trčao po cijelom terenu, radio pritisak na svim razinama i još zabijao golova.....da, stvarno je Lewandowski bolji i to još za Bayern.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije