Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Carlo prema Munchenu
Povratak na članak

Hitzfeld: Ancelotti bi bio savršen za Bayern!

- Ancelotti se ne drži svog sustava nego ga može prilagoditi protivniku. Primjer smo vidjeli u polufinalu LP-a 2014. godine između Bayerna i Reala

Komentari 2

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
14:54 18.12.2015.

Ancelotti bi bio savršen za europski gigant Bayern a Matjaž Kek bi bio savršen za balkanski gigant Dinamo!

VL
DU
Deleted user
20:25 18.12.2015.

Za Dinamo ne bi bio ni Ancelotti savršen , dok god je to više manje privatna prčija od kluba poznate braće Dalton. M.Kek je ozbiljan trener i vrlo perspektivan,koji svoj maksimum postiže u jednom relativno malom ali urednom klubu, aa koji pak za razliku od Dinama, ima potrebnu sinergiju : uprava- grad - navijči. O tome sadašni Dinamo može samo sanjati i tu nema pomoći. Glede Bayerna, Guardiolu će biti teško nadmašiti, ali Bayern ima dobru ekipu i dobru upravu. Ako se momčad održi na okupu , mogli bi ostati u samom vrhu njemačkog i svjetskog nogometa još koju sezonu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.