Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Franjo Ivanović

Hit igrač je rođen u Austriji, ali poručuje: Osjećam se kao Hrvat i želim igrati samo za Hrvatsku

10.11.2023.
u 21:12

- Bio sam presretan kad sam vidio da sam na pretpozivu za Hrvatsku, to je možda najveća stvar koja mi se do sada u karijeri dogodila - kaže Franjo Ivanović

Komentara 27

IN
Ingmar
23:36 10.11.2023.

Franjo, ovdje su mahom troprsti koji mrze repku, mrze Hrvatsku i sve u njoj, navikni se. Dobrodošao kući dragi naš budući kockasti.

VA
vapor
00:09 11.11.2023.

To Franjo, junače! Nemoj samo čitat komentare iz portala jer tu čami dosta prekodrinskih i "naših" cigića, multi-kulti kukavelja i slično.

ST
Stijena
00:56 11.11.2023.

To su ti naši geni, hrvatska krv.. Tom zovu domovine ne možeš odolit...Dok mu mrtve grobak krije, dok mu živo srce bije.... Iznad svih Hrvatska ❤️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije